nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nu in het theater: René van Meurs

De theaters kunnen eindelijk weer volop open. Daarom lichten we met regelmaat een voorstelling uit die momenteel in de theaters te zien is.

René van Meurs – Hunkert

De komende tijd te zien in Hengelo, Utrecht, Tiel, Winterswijk, Apeldoorn, Waalwijk en Oss.

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd, geloofd en geliefd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook deze keer weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op. Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Te zien tot en met 7 december 2021.
speellijst

foto: Anne van Zantwijk

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.