nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Jochem in de Wolken

Vanaf vanavond kan je op NPO1 kijken naar Jochem in de Wolken met Jochem Myjer. In deze de vierdelige serie laat de cabaretier verschillende natuurgebieden van Nederland vanuit een luchtballon zien.

Myjer zal in een luchtballon over het Limburgse Geuldal, Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch en de Veluwe varen. In de eerste aflevering vliegt hij over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg. Ook wel het Zuid-Frankrijk van Nederland genoemd met zijn betoverende bloemrijke heuvels, de wilde bijenpopulatie en het thuis van de korenwolf en de bever.

Myjer: “Vanuit de lucht zie ik wat alle vliegende vogels allang weten: dat onze Nederlandse natuur zo betoverend mooi is. Ik hoop iedereen stapelverliefd te maken op deze natuurgebieden. Want als je ergens van houdt, word je er vanzelf zuiniger op”.

De EO hoopt met deze reeks bij te dragen aan bewustwording over de waarde van de natuurgebieden in Nederland.

Jochem in de Wolken is te zien op NPO1 om 21.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...