nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: William Boeva, Johan Verminnen, Paul Haenen

William Boeva doet mee aan het nieuwe online spelprogramma ‘De Invasie’. Tien BN’ers bezetten sinds deze week België en moeten opdrachten uitvoeren, waaronder Vlaanderen inlijven bij Nederland. Peter Van de Veire leidt een team van Bekende Vlamingen, waaronder Boeva, om hen op te sporen en tegen te houden. Je kan ‘De Invasie’ volgen via:
www.instagram.com

De Vlaamse kleinkunstzanger Johan Verminnen komt op 1 november naar het nieuwe boekenfestival Boektopia in Kortrijk Xpo. Hij komt praten over zijn autobiografie Mooie dagen en zal ook enkele nummers zingen.
Meer info:
www.boektopia.be

Paul Haenen zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘Volle zalen’ bij AVPROTROS op NPO2.

Foto: Banijay Belgium

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...