nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Merel Mathey

TVB Theater breidt het team uit met Cameretten directeur Merel Mathey.

Vanaf januari 2022 zet zij haar carrière voort bij TVB Theater. Mathey zal zich bij TVB Theater gaan richten op de doorontwikkeling van het bedrijf vanuit haar organisatorische en juridische kennis. Daarnaast zal ze Stichting Theatermakers en Publiek verder vormgeven.

Tijdens haar rechtenstudie in 2006 heeft zij The Joker Comedy Club in Almere opgericht dat maandelijks comedy avonden organiseerde. Vervolgens kwam ze in de advocatuur terecht om na drie jaar alsnog de overstap naar de creatieve sector te maken. Ze werd zakelijk leider bij Comedy Cafe Amsterdam. Deze functie zou ze vanaf 2017 ook bij Stichting Cameretten vervullen.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.