nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DS Podcastfestival met Xander De Rycke en opnames pocast Alex Agnew

Podcasts zijn hot. Daarom organiseert de Vlaamse krant De Standaard op 3 en 4 december het DS Podcastfestival in Kursaal Oostende (BE): een tweedaags feest voor het oor met het beste dat podcast te bieden heeft.

Op 4 december zal er een opname voor publiek zijn van de Welcome to the AA pocast met Alex Agnew en Andries Beckers. Vroeger werd er gevochten om op televisie te komen, vandaag wordt er net geen oorlog ontketend om in Welcome to the AA te zitten – de podcast van Andries Beckers en Alex Agnew. De afgelopen drie jaar groeide deze podcast uit tot een fenomeen, terwijl Agnew en Beckers zich zo stilaan de ongekroonde koningen van het MALM-genre mogen noemen. Voor de leek: MALM staat voor ‘micro aan, lullen maar’. De tweehonderdste aflevering is inmiddels in zicht, maar eerst nemen ze op het festival een speciale aflevering op met vanzelfsprekend een speciale gast.

Diezelfde dag komt Xander De Rycke met Ben je nog aan het kijken?: de titel van deze podcast verwijst naar de vraag die je krijgt wanneer je net iets te lang zonder onderbreking naar een tv-serie op Netflix zit te kijken en de streamer zich ervan wil vergewissen dat je niet voor jouw tv in slaap gevallen bent en er nodeloos bandbreedte aan het doorjagen bent.

Meer info over alle activiteiten en tickets:
www.podcastfestival.standaard.be

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...