nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jonas Geirnaert, Tim Zeegers, Theater aan het Vrijthof Maastricht, Thomas Acda

Jonas Geirnaert doet mee aan het nieuwe seizoen van Over de oceaan, een realityreeks waarbij zes bekende Vlamingen in een zeilboot over de Atlantische Oceaan zeilen, zonder enige hulp van buitenaf. De opnames beginnen half november en het programma zal in de loop van 2022 worden uitgezonden op de Vlaamse commerciƫle zender Play4. Deze is niet in Nederland te ontvangen.

Tim Zeegers (Op Sterk Water) presenteert morgen om 20.00 uur ter ere van World Vegan Day een pubquiz. Deelname is gratis – je kan inloggen met Zoom via deze link:
www.us06web.zoom.us
Meer info:
www.facebook.com

Theaterdirecteur Brigitte van Eck van Theater aan het Vrijthof Maastricht en wethouder Frans Bastiaens maakten vorige week bekend dat een middenzaal in het Limburgse theater een stap dichterbij is na een positief haalbaarheidsonderzoek. Op dit moment is er geen middenzaal in Maastricht, terwijl deze hard nodig is voor een goede doorstroom van artiesten van kleine naar grote zaal. Bovendien biedt een middenzaal ruimte aan de amateurgezelschappen, vakopleidingen en huisgezelschappen die de stad rijk is en wordt het voor het theater mogelijk om aan de slag te gaan met educatie.

Thomas Acda in de nieuwe Lidl-reclame.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...