nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Kamal Kharmach

In december verschijnt het nieuwe boek van Kamal Kharmach, Andermans zaken, gebaseerd op zijn gelijknamige tv-programma.

Hierin legt Kharmach de zakelijke pijnpunten bij heel wat (startende) ondernemers bloot. Op een empathische en verhalende manier maakt de kijker de worsteling van ondernemers mee vanop de eerste rij. Concrete vragen of problemen worden aangepakt en veelal opgelost zodat de ondernemers kunnen gaan dromen van een volgende fase in hun bedrijfsvoering.

Dit bijbehorende boek wil de lessen uit het televisieprogramma bundelen en voorziet ze van achtergrond en extra informatie. De lezer kan met de handige checklists in het werkboekje meteen aan de slag in zijn/haar zaak.

Andermans zaken is een praktische gids voor iedereen die droomt van een eigen zaak en wordt uitgebracht door uitgeverij Lannoo.
Andermans zaken

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...