nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bert Kranenbarg maakt podcast over Boudewijn de Groot

Bert Kranenbarg gaat een podcast, zeg maar een popbiografie, maken over Boudewijn de Groot. De zanger is de hofleverancier van de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5 en betekent veel voor de Nederlandstalige muziek, dus Kranenbarg vond het hoog tijd voor deze popbiografie, te meer omdat er geen autobiografie over de Groot voorhanden is.

Voor deze podcast sprak Kranenbarg met allerlei mensen rondom de Groot, waaronder o.a. zijn vrouw, zijn kleindochter en Freek de Jonge. Er zijn 5 afleveringen met 15 sprekers. En er komt een bonusaflevering, de zesde, met Boudewijn de Groot zelf.

De eerste drie afleveringen staan donderdag online op de site van NPO Radio 5.

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...