nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tweede seizoen voor Meneer Karton van Pieter Verelst

Cabaretier Pieter Verelst
is terug met het tweede seizoen van zijn comedy hoorspel podcast over ‘Meneer Karton’.

In het eerste seizoen probeerde acteur en cabaretier Pieter Verelst als Meneer Karton zijn oma beneden aan de berg te bereiken. Echter werd hij daarbij telkens weer opgehouden door vreemde figuren, met rollen voor Pieter Bouwman als aangekoekt pannetje en Micha Wertheim als Mevrouw Haaienoog. Zal hij dit seizoen eindelijk zijn teergeliefde oma kunnen bereiken?

Samen met gastacteurs brengt Verelst hun diepste fantasie├źn tot leven. Dit seizoen zijn de gastacteurs Alex Agnew, Amelie Albrecht, Lucas van den Eynde, Sven de Ridder, Wouter Hendrickx & Dimitri Leue, Jente Pironet, Elien van Aerschot, Dries de Vis en Sid van Oerle.

Een nieuw lied rond Meneer Karton is vandaag gelanceerd met een clip, geproduceerd door de zanger van Portland, Jente Pironet.

Vanaf vandaag verschijnt elke woensdag een nieuwe aflevering.
Meneer Karton

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.