nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Opnames Eindejaars Q-musical in Comedy Cafe Utrecht

Elke maand maken comedians Edo Berger en Wouter Monden een Q-Musical voor de ochtendshow van Mattie en Marieke op Q-Music. In minimusicals nemen ze met grappen en liedjes het grootste nieuws van de maand door. Elke laatste donderdag van de maand om 08:45 op QMusic.

Voor Q-Music maken ze nu een enorme Eindejaars Q-Musical. Heel 2021 komt in sneltreinvaart voorbij. De gasprijzen, avondklok, troonrede, Urk, de formatie, de Olympische Spelen en nog heel veel meer. En om te zorgen dat het niet alleen grappig maar ook zuiver gezongen is worden ze bijgestaan door vaste zangeres Mirthe Bron en Boy Ooteman.

Je kunt bij de opnames zijn, o p15 en 19 december, live in Comedy Cafe Utrecht.

Voor tickets:
15 dec 2021
19 dec 2021

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.