nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Metropole Orkest brengt Toon Hermans hommage

Oorspronkelijk voorzien voor voor 2020, het jaar waarin het twintig jaar geleden was dat Toon Hermans overleed, maar uitgesteld omwille van corona: het Metropole Orkest komt in februari 2022 met de Toon Hermans hommage Toon!.

Toon Hermans excelleerde in ‘van niets iets’ maken. Hij introduceerde de one-man-show in Nederland. Met zijn weergaloze timing en de charismatische manier waarop hij het positieve levensgevoel opriep, is hij nog altijd ongeëvenaard. Met Remko Vrijdag, Lissa Meyvis (In de schaduw van Toon Hermans) en Tommie Christiaan brengt het Metropole Orkest zijn mooiste en ontroerendste liedjes. Van 24 Rozen, tot Lente me en Als de liefde niet bestond: ze komen allemaal voorbij.

De voorstelling is te zien in Utrecht, Nijmegen, Groningen, Tilburg, Enschede en natuurlijk Sittard.

Meer info en tickets:
www.mo.nl

foto: Gaby Hermans

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...