nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Brigitte Kaandorp

Vanavond kan je op SBS6 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Eh… van Brigitte Kaandorp.

“De allerwildste frisheid van limoenen is er af, de eieren zijn op en de kinderen het huis uit. Ze lust het leven rauw met al zijn onverwachte plotwendingen en abrupte zijwegen. Beter dan ooit tevoren weet Brigitte op glansrijke wijze haar reet te redden. Bewapend met haar onverwoestbare humor, haar ontspannen relativeringsvermogen en haar loepzuivere zangstem neemt ze de laatste ontwikkelingen met je door. Kaandorp komt er aan!”

Eh… wordt uitgezonden op SBS6 om 20u30.

Foto: Mark Engelen

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.