nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Stef Bos, Peter van Straten

Deze maand verschijnt het nieuwe boek van Stef Bos, Achtbaan, een nieuwe bundel met teksten van Bos en kunstwerken van Peter van Straten.

Stef Bos: “Ik leerde het werk van de Zuid-Afrikaanse schilder Peter van Straten kennen in 2010. Was direct verkocht door de intrigerende combinatie van humor, satire en spiritualiteit. Hij is een soort creatieve vulkaan als schilder en als mens. Een aantal schilderijen hangen in de plek waar ik muziek maak. Het zijn ramen met een uitzicht op een soort werkelijkheid die telkens weer veranderd. Ik kan er eindeloos naar kijken. Het moest er ooit van komen dit boek. Een in de reeks die ik twintig jaar geleden begon i.s.m. beeldend kunstenaars, om ongezongen woorden met beelden te laten dansen.”

Achtbaan wordt uitgebracht door Uitgeverij Niemandsland.
Achtbaan

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...