nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: André van Duin, Peter Pannekoek, Paul de Munnik, Bart Cannaerts, Sebastien Dewaele

André van Duin en Peter Pannekoek zijn te gast in ‘Linda’s Wintermaand’ van Linda de Mol. Het tweede seizoen van dit tv-programma start op 5 december op SBS6.

Paul de Munnik gaat in december met Ricky Koole optreden in kerkjes in Schipluiden, Bergen, Limmen en Krommenie tijdens de Take Me To Church Tour. Er zijn matinees en avondconcerten. Het voorprogramma wordt verzorgd door David Middelhoff.
Meer info en tickets:
www.pos.cmtickets.com/specialconcerts

Bart Cannaerts zal Erik Van Looy vervangen als presentator van De Slimste Mens ter Wereld. Van Looy heeft corona en moet in quarantaine. De afleveringen met Cannaerts zullen te zien zijn op 1 en 2 december. Het is niet de eerste presentatieklus voor Cannaerts – in 2015 presenteerde hij al een seizoen van de quiz De Pappenheimers.

Sebastien Dewaele (Preuteleute) heeft samen met acteur Titus De Voogdt de audiogids ingesproken van de tentoonstelling ‘Wonderlijke Voyage: van Gent naar Oost-Indië’, die nog tot begin maart loopt in de Sint-Pietersabdij in Gent (BE).
www.historischehuizen.stad.gent

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...