nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: DS Podcastfestival, Paul de Munnik, Karin Bloemen, Wim Helsen

Het DS Podcastfestival, waar we nu een paar keer over hebben bericht, wordt verplaatst. De eerste editie stond gepland in Oostende op 3 en 4 december, maar wordt nu verplaatst naar 1 en 2 april 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Aanleiding zijn de stijgende cijfers van de coronapandemie.

Paul de Munnik spreekt het luisterboek in van VerpleegThuis van Teun Toebes. Een boek over de toekomst van dementie.

Karin Bloemen is de eerste BN’er, die is aangekondigd om Hans Klok te oasten tijdens de nieuwe Comedy Central Roast, uitgezonden op dinsdag 21 december om 20.30 uur.

Winteruur met Wim Helsen is genomineerd voor de Ha! van Humo. Dit is een jaarlijkse televisieprijs waarmee de redactie van het Vlaamse weekblad Humo sinds 1980 het beste Belgische programma of een opvallende televisiemaker bekroont. De uitreiking is op op 13 december.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.