nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Els De Schepper

We berichtten al eerder over de crowdfundingsactie, die Els de Schepper opstartte voor haar nieuwe boek, Jij verdient een pluim. Ze wist voldoende geld in te zamelen en het boek is ondertussen klaar.

Deze “Hilarische Handleiding voor een Lichter Leven” werd volledig geschreven en geïllustreerd door Els De Schepper en Stef Boers, 2 kunstenaars die van de zoektocht naar opheldering en troost hun levenswerk hebben gemaakt. Hun inzichten – omtrent het waarom en hoe mensen zijn zoals ze zijn – delen ze met veel plezier in dit absurd grappig – maar daarom niet minder ernstig en diepgaand – zelfhulpboek dat je aan jezelf, je geliefden en je collega’s cadeau kunt doen.

Geef jezelf en je omgeving een pluim!
Want als je om te beginnen jezelf nu eens graag zou zien?

www.elsdeschepper.com

‘Jij verdient een pluim’ wordt op 7 december door De Schepper gelanceerd tijdens Winterland in Hasselt (BE) tijdens een mix van een ludieke lezing en sketches. Wie het boek koopt, krijgt ook een gratis ticket voor deze lezing, maar voor dit event zijn er ook apart tickets te koop.
Meer info:
www.winterland.be

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...