nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames Javier Guzman

Morgen worden er in Diligentia Den Haag voorlopige opnames gemaakt van de oudejaarsconference van Javier Guzman. De reden hiervoor zijn de nieuwe coronamaatregelen, die de Nederlandse regering morgenavond gaat aankondigen, waarbij de sluiting van de theaters tot de mogelijkheden behoort.

“Inmiddels maakte Guzman al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021, kan hij niet achterblijven. Een memorabel jaar moet besproken worden. Het is tijd voor de wervelende, verfrissende vierde.

Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht.”

Comedy Central zendt de oudejaarsconference van Guzman uit op 29 december.

Meer info en (laatste) tickets:
www.diligentia-pepijn.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...