nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Schuld of Onschuld: het Midwinternachtsmoord-proces

Na het succes van Schuld of Onschuld – De Kerstmoord en De Droommoord, een online evenement van 8 dagen waarbij een rechtszaak wordt gespeeld en het publiek als jury fungeert en moet bepalen of de verdachte schuldig is, start er op 27 december een nieuwe editie van Schuld of Onschuld: het Midwinternachtsmoord-proces. Het is een online productie van Hummelinck Stuurman i.s.m. Stichting TOF.

Jan Kooijman kruipt wederom in de rol van advocaat van de verdachte, Louise Korthals staat opnieuw tegenover hem als officier van justitie. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor André van Duin, Patrick Nederkoorn, Ronald Snijders, Gijs Scholten van Aschat, Kees Hulst, Randy Fokke, Rein van Duivenboden, Rami Kooti Arab, Tara Hetharia en Renée Soutendijk – zij spelen de verdachten en getuigen.

Op 27 december start het proces in de zaak die beter bekend staat als ‘het Midwinternachtsmoord-proces’. Als jurylid krijg je toegang tot het inloggedeelte van deze website. Dagelijks krijg je daar verschillende video’s te zien met verklaringen, getuigenissen, pleidooien en reacties. Deze video’s blijven voor de rest van het proces zichtbaar. Je kan deze dus bekijken wanneer je zelf wil en eerdere getuigenissen nog eens rustig terugkijken. Ook kan je op deze pagina’s bewijsmateriaal, foto’s en dossiers bekijken en je bevindingen met andere juryleden delen op het forum. Na de slotpleidooien heeft gehoord, krijg je de opdracht om je uit te spreken over schuld of onschuld door het invullen van een stemformulier.

Meer info en tickets:
www.schuldofonschuld.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...