nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Koos Meinderts, Vincent Bijlo, Kamal Kharmach, William Boeva, Murth Mossel

Ter ere van het 900 jarig bestaan van Utrecht zullen 20 schrijvers ieder een spannend en leerzaam verhaal gaan schrijven over een bekende Utrechtse locatie. Koos Meinderts is een van de verhalenschrijvers en zorgt voor de coƶrdinatie van het boek. Meinderts zal een verhaal schrijven over het Kanaleneiland. Ook Vincent Bijlo zorgt voor een verhaal over Fort Blauwkapel. Het boek komt voorjaar 2022 uit.
www.utrecht.kiwanis.nl

Kamal Kharmach en William Boeva vormen een duo in Snackmasters Kerst, waarbij de deelnemers een snack zo perfect mogelijk proberen na te maken. In de kersteditie zullen geen professionele koks, maar bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen. Snackmasters Kerst wordt uitgezonden vanaf 16 december op de Vlaamse commerciĆ«le zender VTM – deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Murth Mossel werkt mee aan de kindervoorstelling Prinses Arabella, waarin Arabella een Imaginary friend krijgt, Nina. Met deze vriend breekt ze uit in een fantasiewereld vol muziek, poppenspel en prachtige beelden. De voorstelling is vanaf februari t.e.m. maart te zien in de Nederlandse theaters.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon