nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra data Paleis der Wonderen van Ashton Brothers en Sisters

Eerder meldden we al dat de Ashton Brothers van 17 tot en met 29 december met ‘Paleis der Wonderen’ te zien zijn in de Stadsschouwburg Haarlem. Daarbij krijgen ze gezelschap van hun Ashton Sisters, Anne-Marie Jung, Eva Van der Gucht en Tina de Bruin. Dit zestal studeerde 21 jaar geleden af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam.

Wegens succes werd de reeks voorstellingen verlengd t.e.m. 9 januari 2022.

“Na het spectaculaire Ashtonia creëren Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde deze winter een magisch winterwonderland, exclusief in Stadschouwburg Haarlem. Vanaf 17 december wordt de schouwburg omgetoverd tot het Paleis der Wonderen. In deze muzikale familievoorstelling met spektakel, acrobatiek, humor en poëzie, komen kinderen van 8 tot 108 jaar ogen en oren te kort.

De Brothers doen het dit keer niet alleen. Zij nemen hun Sisters mee. Samen met het publiek stappen zij door een magische spiegel. Hier ontvouwt zich de wondere wereld van een Dickensiaans Haarlem, waar een rondreizend circus schoonheid, verbeelding en troost probeert te brengen in de grauwe en uitzichtloze wereld van de Haarlemse textielindustrie. Door hun fantasie en magie verandert de stinkende fabriek op het Wilsonsplein in een majestueuze Stadsschouwburg.

Treedt binnen in dit Haarlemse winterwonderland en geniet met de hele familie van een prachtig verhaal verpakt in een oogstrelende en eigenwijze theatershow. Komt dat zien!”

Meer info en tickets:
www.theater-haarlem.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...