nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TVL Wintervertellingen met Bas Birker en Erhan Demirci

Na een jaartje afwezigheid i.v.m. corona organiseert de Vlaamse regionale tv-zender TVL opnieuw twee winteredities van de Wintervertellingen, waarbij een cabaretier op een openluchtlocatie het publiek entertaint met een uurtje comedy.

Op 15 december treedt Bas Birker op op jet Centrumplein Ter Motten in Dilsen. Bij regenweer gaat het door op de overdekte speelplaats van de Stedelijke Humaniora. Op 22 december is het de beurt aan Erhan Demirci. Bij droog weer staat hij op het marktplein in het centrum van Lommel, bij regenweer is het in CC De Adelberg Lommel.

De Vertelling start telkens stipt om 20.00 uur. Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje (én een warme jas) meebrengen. Mondmasker en CST zijn ook verplicht.

Meer info:
www.tvl.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...