nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Griffioen De Stoep Cabaret Festival: inschrijving geopend

Talenten kunnen zich vanaf heden aanmelden voor het Griffioen De Stoep Cabaret Festival. Dit festival wordt georganiseerd door de Griffioen in Amsterdam en De Stoep in Spijkenisse. Het festival richt zich op het scouten van (onbekend) cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

Kandidaten kunnen zich inschrijven via onderstaande link:
Aanmelding

De audities staan voorlopig gepland op zondag 23 januari 2022.

Acht halve finalisten zullen tijdens de halve finales op 18 en 19 februari in De Stoep in Spijkernisse strijden om een finaleplaats op 19 maart in De Griffioen.

Eerdere finalisten/winnaars van het festival (voorheen georganiseerd met Theater Zuidplein in Rotterdam) zijn o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Jasper van Kuijk (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2015) en Martijn Kardol (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016).

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...