nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Paleis der Wonderen van Ashton Brothers voor onbepaalde tijd uitgesteld

Met pijn in het hart hebben de Ashton Brothers en Stadsschouwburg Haarlem, gedwongen door de verlengde coronamaatregelen, moeten besluiten hun theaterspektakel Paleis der Wonderen voor onbepaalde tijd uit te stellen. Een show van dit formaat produceren en spelen is helaas niet haalbaar als slechts één derde van de zaal met publiek gevuld mag worden.

Hoewel iedereen deze annulering zeer betreurt is deze beslissing in nauw overleg met alle betrokkenen genomen, dus ook met de drie actrices Tina de Bruin, Eva Van der Gucht en Anne-Marie Jung. De Ashton Brothers hopen de voorstelling op een later moment wel te kunnen spelen in de Stadsschouwburg.

Categorie: Afgelasting | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.