nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Todd Barry komt naar Nederland en België

De Amerikaanse comedian Todd Barry – bekend vanwege zijn deadpan humor – komt met zijn ‘Stadium tour’ naar de Benelux. Op 14 mei 2022 speelt hij in het Zuiderpershuis in Antwerpen en op 17 mei bij Boom Chicago in Amsterdam.

“Todd Barry has released three one-hour stand-up specials including his latest one for Netflix, Spicy Honey. He’s appeared on The Late Show with Stephen Colbert ,The Late Show with David Letterman, Conan and Late Night With Seth Meyers and his acting credits include The Wrestler, Road Trip, Flight of the Concords, Chappelle’s Show, Spin City, Sex and the City. You may have heard his voice on the animated series Bob’s Burgers, Dr. Katz, Professional Therapist, and Aqua Teen Hunger Force.
Todd is also the author of the critically-acclaimed 2017 travel memoir Thank You For Coming To Hattiesburg.”

Voor meer info en kaarten:
-kaarten Boom Chicago, Amsterdam
kaarten Zuiderpershuis, Antwerpen

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.