nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Livestreams wintervoorstelling Paul Haenen

Met de strengere lockdown kunnen ook de wintervoorstellingen van Paul Haenen definitief niet doorgaan voor publiek. In plaats daarvan komen er minimaal drie stream-voorstellingen van ‘Margreet Dolman brengt Warmte in de Donkerste Dagen van het jaar & Dominee Gremdaat Wijst de Weg naar een Evenwichtig 2022!’.

Dat gaat plaatsvinden op:
Vrijdag 24 december 20.30 uur
Vrijdag 31 december 15.00 uur
Zondag 2 januari 20.30 uur

De stream blijft ook na de rechtstreekse voorstelling nog enkele dagen zichtbaar en bovendien: elke voorstelling is anders. De kosten bedragen evenveel als vorig jaar en ook is weer een passe-partout mogelijk.

Voor meer info en kaarten:
bettyasfaltcomplex.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.