nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijvingen introductiecursus Koningstheateracademie

De inschrijvingen voor de introductiecursus van de Koningstheateracademie zijn gestart.

“Misschien overweeg jij één van onze cabaretopleidingen te gaan doen, maar twijfel je: Of een cabaret- en kleinkunstopleiding wel echt bij jou past? welke opleidingsvariant dan bij jou past? Of wil je alvast een goede voorbereiding op de voltijdopleiding? Dat kan!

Wij zijn dol op zoekers, ploeteraars, dwarse denkers, en bovenal: eeuwige twijfelaars. In al deze gevallen is onze introductiecursus een goed startpunt. Negen weken lang krijg je samen met een klein clubje ‘lotgenoten’ (max. 8 personen) elke vrijdagmiddag 5 uur lang les. Je krijgt les in de kernvakken van de academie: Theateratelier, Schrijven en Acteren. Een perfecte manier om kennis te maken met de Koningstheateracademie en een aantal van haar docenten. Je komt er hierdoor snel achter of je op de Koningstheateracademie thuishoort.

Niet alleen kun jij ontdekken of één van onze opleidingen bij jou past: ook kunnen de docenten aangeven of jij bij de opleiding past. Na de introductiecursus kun je op hun advies auditie doen voor onze opleidingen – en kunnen we verder onderzoeken welke variant het beste bij jou past.
De Playground Introductiecursus start in februari.

Voor meer info:
www.koningstheateracademie.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.