nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Taboe met Philippe Geubels

Vanaf vanavond kan je op de Vlaamse zender Eén kijken naar het nieuwe seizoen van Taboe, waarin Philippe Geubels lacht met mensen waar hij eigenlijk niet mee mag lachen.

Afgelopen jaar ging Geubels op vakantie met mensen met een onvervulde kinderwens, (ex-)verslaafden, bejaarden, mensen met een afwijkend uiterlijk, mensen met een diverse genderidentiteit, vrouwen en mensen met autisme en ontwikkelingsstoornissen. Hij leerde hen beter kennen, luisterde naar hun verhalen en vroeg hen of er eigenlijk iets te lachen valt met hun situatie en ervaringen. Op basis daarvan maakte hij verschillende comedy-voorstellingen, telkens met zijn gasten op de eerste rij.

Taboe wordt uitgezonden op Eén om 20.05 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...