nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kernkabinet bevestigt: Belgische cultuursector mag terug open

We berichtten al eerder dat de Belgische Raad van State de sluiting van de cultuursector disproportioneel en niet op adequate motieven steunend noemde. Daarom was de sluiting voorlopig geschorst tot een definitieve uitspraak.

Die definitieve uitspraak is er vanavond nog gekomen: het kernkabinet heeft na digitaal overleg beslist dat er een aangepast Koninklijk Besluit komt en er wordt terug gegrepen naar de coronamaatregelen voor de sector van voor het laatste Overlegcomité. M.a.w theaters mogen open met maximaal 200 bezoekers, zittend met mondmasker en met de coronapas.
zie eerdere berichtgeving

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...