nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: oudejaarsconference Javier Guzman

Vanavond kan je op Comedy Central kijken naar de oudejaarsconference van Javier Guzman.

“Inmiddels maakte Guzman al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021, kan hij niet achterblijven. Een memorabel jaar moet besproken worden. Het is tijd voor de wervelende, verfrissende vierde.

Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht.”

De oudejaarsconference van Javier Guzman wordt uitgezonden op Comedy Central om 20.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...