nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Klaas van der Eerden, Promenade, Diederik van Vleuten

Klaas van der Eerden neemt vanaf 3 januari 2022 met Wietze de Jager de ochtendshow van 538 over van Frank Dane. Van der Eerden was tussen 1999 en 2014 actief als cabaretier. Daarnaast was hij presentator van diverse tv-programma’s. Tussen 2018 en 2021 was hij op de vrijdagavond sidekick in Weekend Wietze van Wietze de Jager op Radio 538.

Het voortbestaan van Promenade is onzeker nadat Diederik Ebbinge tijdens de laatste Promenade Gala aankondigde te stoppen met het programma. Onduidelijk is hoe serieus deze mededeling van Ebbinge was. De ontvangst was zoals gebruikelijk positief.
NRC: “Culthit Promenade geeft een broodnodige, dodelijke blik op de media”
Trouw: “Promenade Awards Gala 2021: schitterend lullig”

Diederik van Vleuten steekt voor theater De Flint Amersfoorters een hart onder de riem met de troostende videoboodschap ‘Amersfoort: moedig voorwaarts’.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.