nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TheaterThuis stopt

Op de laatste dag van het jaar zijn abonnees van TheaterThuis.nl per mail geïnformeerd over het stoppen van de website per 7 februari 2022. In de loop van de maand zou er reeds content worden verwijderd. En een dag later lijken alle registraties die TheaterThuis niet zelf heeft geproduceerd te zijn verwijderd van de website.

In oktober 2018 begon de site onder de naam Voorstellinggemist.tv. Oorspronkelijk een idee van cabaretier Remco Veldhuis, is de site gerealiseerd door Dutchchannels. Zij maakten eerder video on demand-platforms als ‘Foodmakers’ en het christelijke Netflix ‘New Faith Network’.

In augustus 2020 werd de site omgedoopt tot TheaterThuis. En werden niet alleen bestaande registraties vertoond, maar ook scènes en sketches uit shows die nog gaan speelden. Ook was er de interviewreeks ‘Theatergasten’. Deze eigen opnames zijn nu (nog) wel te zien via:
www.theaterthuis.nl

tip: Ton

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.