nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD: Han Solo

Vorige maand werd de nieuwe DVD van Han Solo, De Mobilhome 2.0, uitgebracht.

“Tijdens de lockdown begin 2020 ging Han solo in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages, geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden één van de belangrijkste behoeften is van de mens werd al snel duidelijk. De filmpjes werden een internethype, gingen viraal en werden meer dan 3 miljoen keer bekeken. Han solo trok in de zomer van 2020 heel Vlaanderen rond met een exclusieve en corona-proof show gebaseerd op de covid-crisis! Han solo kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hij vroeg zich toen af hoe het verder moest.

Meer dan 1 jaar later blikt Han solo terug op wat hem opviel in het afgelopen jaar? Was er enkel Corona of waren er ook nog zonnepanelen? Moeten kinderliedjes aangepast worden aan deze nieuwe tijden? Waar zijn de politieke partijen nu eigenlijk mee bezig? Een jaaroverzicht, midden in de zomer als het ware: een tweede, gloednieuwe openluchtcomedyshow.”

De Mobilhome 2.0 kan besteld worden via onderstaande link:
www.nanuq.be

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon