nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Ronald Goedemondt

Vanavond kan je op SBS6 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Numero Uno van Ronald Goedemondt.

“Goedemondt is heel groot. Je weet van genot niet waar je het zoeken moet”, schreef de Volkskrant over zijn vorige programma Binnen de lijntjes. Met De R van Ronald trekt hij de lijn door. Goedemondt snapt inmiddels dat vrijheid en veiligheid elkaars tegenpolen zijn. Hij vraagt zich af waar hij zit op de schaal van die twee begrippen. En wat er gebeurt als hij zich meer richt op loslaten. Weg met controle en zelfbevestiging!”

Numero Uno wordt uitgezonden op SBS6 om 20.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...