nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Rundfunk-film Jachterwachter

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar de eerste speelfilm van Rundfunk, Jachterwachter.

De film gaat over een ongelofelijke kutcamping, die gerund wordt door de Jachterwachter (Yannick van de Velde). De titel Jachterwachter is een verbastering van veldwachter, jachtopziener en toezichthouder. Hij moet alles in zijn eentje doen, wat maar net lukt.

Op een dag komt er een aan lager wal geraakte kindsterretje Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) op de camping aan. Zijn komt lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.

Jachterwachter wordt uitgezonden op NPO3 om 22.10 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...