nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jens Dendoncker, Jonas Geirnaert, Sven De Leijer

Jens Dendoncker maakt samen met vijf andere bekende Vlamingen deel uit van het speurderspanel in de studio tijdens het nieuwe seizoen van The Masked Singer, dat vanaf 14 januari te zien is op de commerciële zender VTM.

Jonas Geirnaert werd genomineerd voor een Ensor in de categorie Beste acteerprestatie in een ondersteunende rol (tv-serie) voor zijn rol in de komische serie F*** you very, very much. Een Ensor is de belangrijkste filmprijs in Vlaanderen wordt ieder jaar toegekend door de leden van de Ensor Academie in verschillende categorieën voor film en tv-series en uitgereikt op de slotdag van het Filmfestival van Oostende. Dit jaar vindt het Filmfestival plaats in maart.

Sven De Leijer gaat samen met Gloria Monserez het nieuwe seizoen presenteren van Hotel Romantiek, waarbij ze een groep vrijgezellen op leeftijd meenemen op een romantische reis naar Hotel Romantiek voor een onvergetelijke week. Hotel Romantiek liep voorheen op de Vlaamse commerciële zender VIER (nu Play4), maar zal nu uitgezonden worden op Eén.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...