nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival organiseert gratis introductieworkshop comedy

Het Utrecht International Comedy Festival helpt beginnende stand-up comedians graag op weg en daarom ondersteunen zij al jarenlang de cursussen stand-up comedy van het Comedyhuis (De Utrechtse Comedyclub). Een van de doelstellingen van het festival is het verheffen van stand-up comedy tot kwalitatief hoogstaande kunstvorm.

Om ervoor te zorgen dat steeds meer nieuwsgierige mensen kennis kunnen maken met een van de leukste kunstvormen die er is, biedt het festival een gratis introductieworkshop comedy aan op maandag 28 februari in de Kargadoor in Utrecht.

Heb je interesse, hoef je je alleen maar aan te melden door een mailtje te sturen naar lambertjan@uicf.nl. Let wel: aanmelden = komen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...