nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

500ste aflevering Winteruur met Wim Helsen

Vanavond wordt op CANVAS de 500ste aflevering uitgezonden van Winteruur.

Wim Helsen en zijn trouwe gezel Swami Bami ontvangen iedere avond een bekende gast aan wie hij vraagt om een korte tekst mee te brengen die voor hem of haar een bijzondere betekenis heeft, inspireert of beïnvloedt. Dat kan een korte passage uit een boek zijn, een gedicht, een stuk uit een speech, een songtekst, een spreuk op een muur,…

Voor de 500ste aflevering mocht het iets speciaals zijn en en ontvangt Helsen, tot zijn eigen verbazing, maar liefst dertien gasten: Guy Mortier, Sien Eggers, Tijs Vanneste, Saskia De Coster, Hugo Matthyssen, Soe Nsuki, Jeroom, Pedro Elias, Ella Leyers, Jaouad Alloul, Greg Timmermans en Jan Decleir. Zij kozen voor een tekst van Jacques Perk.

Winteruur wordt vanavond uitgezonden om 22.45 uur op CANVAS.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...