nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jan Rot, Lenette van Dongen, Paul de Munnik

Normaalgezien doen BN’ers maar één keer mee aan De Slimste Mens. Voor Jan Rot wordt een uitzondering gemaakt. Hij is ongeneeslijk ziek en zijn laatste wens was om nog eens deel te nemen aan de quiz. Nu donderdag zit hij in de uitzending. Rot deed in 2012 mee aan het eerste seizoen van De slimste mens. Hij verloor toen in de finale van Arjen Lubach.

Lenette van Dongen organiseert van 15 t.e.m. 24 januari, telkens om 19.30 uur, een Energie Challenge. Deze challenge is gebaseerd op de Tony Robbins energy challenge met als doel je weer energieker voelen, door o.a. voeding, mindset, beweging en slaap te bespreken.
Meer info:
www.lenette.nu

We schreven al eerder over ‘Stap Maar In Bij Mij’, de nieuwe single van Paul de Munnik en Meau. Het lied wordt gebruikt voor een nieuwe reclamecampagne van de NS. De hele clip staat nu ook online.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...