nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Seppe Toremans co-scenarist nieuwe tv-reeks Billie vs Benjamin

Seppe Toremans heeft samen met David Vennix de nieuwe tragikomische tv-reeks Billie vs Benjamin geschreven. De hoofdrollen worden vertolkt door Charlotte Timmers (Billie) en Ward Kerremans (Benjamin), die onlangs nog te zien was als JB in de tv-serie Grond.

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend – en dus verkleed – zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse ‘trut’ in Billie en de rechtse ‘lul’ in Benjamin naar boven haalt. De verliefdheid tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden.

Billie vs Benjamin is vanaf 17 januari te zien op Streamz, de Vlaamse Netflix, en later bij de commerciële zender VTM. De serie werd in september nog verkozen tot Beste Serie op het International TV Series Festival in Berlijn.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...