nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Arie Vuyk, Marc de Hond, Lisa Loeb, Wende Snijders

Aangezien de theaters dicht blijven, komt Arie Vuyk naar de mensen thuis om zijn voorstelling Every Boeddha Happy spelen – met inachtneming van 1,5 meter afstand. Prijs is 15 euro per persoon plus reiskosten. Bij interesse kan je mailen naar arievuykhums@gmail.com.

De familie van Marc de Hond lanceerde eind 2020 Stichting Komma, een organisatie die uitbehandelde ouders gratis helpt om een blijvende herinnering na te laten aan hun kind door het geven van een Komma. Dit is een houten kistje met daarin een professioneel opgenomen videoportret en drie wenskaarten met een persoonlijke boodschap voor het kind. De stichting gaat nu ook videoportretten maken voor uitbehandelde ouders met tieners.
www.stichtingkomma.nl

Lisa Loeb heeft een contract getekend bij Overamstel Uitgevers. Haar autobiografische roman ‘Bang’ verschijnt in het najaar van 2022.

Wende Snijders is een van de gasten in het nieuwe seizoen van De Geknipte Gast, dat vanaf 28 januari wordt uitgezonden op NPO2.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...