nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD: Kamal Kharmach

Kamal Kharmach heeft een DVD uitgebracht van zijn recente eindejaarsconference, Mag ik even?.

“In 2019 bracht Kamal Kharmach zijn eerste eindejaarsconference, met verbluffend succes. Dat bleek uit een resem uitverkochte shows, goed voor 20.000 enthousiaste bezoekers en een oudejaarsuitzending op Canvas, die door meer dan 800.000 mensen werd bekeken. Kan tellen als debuut voor een nieuwbakken conferencier!
Terugkijkend op een jaar waarin het Amerikaanse Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en kappers een essentieel beroep werden, belooft ook deze nieuwe eindejaarsconference een klepper van formaat te worden. Wil je Kamals hilarische kijk op de Rode Duivels tijdens het EK, onze prestaties op de Olympische spelen en de vaccinatiechaos kennen? Twijfel dan niet langer en reserveer snel je tickets voor een nieuwe, snedige, scherpe en hilarische terugblik op 2021. Mag ik even 2021 wordt nog actueler, relevanter en grappiger!”

De DVD Mag ik even? 2021 is verkrijgbaar in een box samen met de DVD’s van zijn andere shows: Mag ik even? 2019, Mag ik even? 2020 en De schaamte voorbij. Prijs is 24,99 euro.
www.kamalshop.be

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon