nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Loco maxi De Gorgels

In april worden er enkele Loco maxi’s van De Gorgels uitgebracht door Uitgeverij Zwijsen.

Creatieve Loco rekenspelletjes met de Gorgels van Jochem Myjer. Oefenen van rekenvaardigheden: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Samen met De Gorgels van Jochem Myjer wordt oefenen met rekenen leuk en uitdagend! In dit Loco oefenboekje staan allerlei creatieve rekenspelletjes die de fantasie prikkelen. Spelenderwijs worden zo diverse rekenvaardigheden als optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen getraind. Lekker lang puzzelplezier gegarandeerd. Dit oefenboekje is te gebruiken bij de Loco maxi basisdoos.

Fantasierijke Loco taalpuzzels met De Gorgels van Jochem Myjer. Spelenderwijs oefenen van spellings- en leesmoeilijkheden. In dit Loco oefenboekje van de Gorgels staan allerlei verschillende taalspelletjes die de fantasie prikkelen en de woordenschat vergroten. Kinderen oefenen met deze Loco puzzels de spellings- en leesmoeilijkheden van school. Spelenderwijs worden zo diverse taalvaardigheden getraind. Samen met De Gorgels van Jochem Myjer wordt oefenen met taal allesbehalve saai! Joebelabambam! Dit oefenboekje is ook te gebruiken bij de Loco maxi basisdoos.

En tenslotte Loco taal- en rekenspelletjes met de Gorgels van Jochem Myjer. Spelenderwijs oefenen met spellingsmoeilijkheden, woordenschat en rekenvaardigheden. Zelfcorrigerend. Samen met De Gorgels spelen met taal en rekenen; dat is een feest met dit Loco maxi pakket. De mooie illustraties van Rick de Haas en de humor van cabaretier Jochem Myjer zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen met de twee oefenboekjes vol met taal- en rekenspelletjes. Ook de maxi basisdoos zit in dit pakket. De puzzels prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit. Zijn de opdrachten goed gemaakt? Draai de doos om … en je weet het! Porroporroguggelbam! Inclusief Loco maxi basisdoos, opdrachtenboekje Loco maxi De Gorgels taalspelletjes, opdrachtenboekje Loco maxi De Gorgels rekenspelletjes en Loco informatiebrochure.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...