nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Samba Schutte in HBO Max-serie Our Flag Means Death

Comedian Samba Schutte is te zien in de nieuwe HBO Max-serie ‘Our Flag Means Death’, geproduceerd door Taika Watiti (What we do in the shadows, Thor: Love and Thunder). In deze komedieserie besluit aristocraat Stede Bonnet om piraat te worden. Schutte is lid van zijn crew. Dinsdag is de officiĆ«le teaser uitgebracht.

Schutte groeide op in EthiopiĆ«, kwam in 2001 naar Nederland en won in 2006 het Leids Cabaret Festival en maakte sindsdien de avondvullende voorstellingen ‘Hakili Jambar’ en ‘Je Maintiendrai’. In 2011 verhuisde hij naar Los Angeles om daar zijn comedy- en acteercarriere te vervolgen.

‘Our Flag Means Death’ is vanaf maart te zien op HBO Max.

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.