nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Henk Rijckaert organiseert tweede editie Maker Faire

Henk Rijckaert gaat op 29 & 30 april en 1 mei 2022 opnieuw een Maker Faire organiseren – deze tweede editie zal doorgaan in de Chinastraat in Gent (BE).

Een Maker Faire is evenement waarin iedereen kan laten zien wat hij of zij gemaakt heeft – dat kan van alles zijn, robotarmen, vuurspuwende draken, ijzersmeden, … Als je iets maakt, kan je het laten zien op de Maker Faire. Maar je kan ook gewoon komen kijken naar alles wat er gemaakt is.

Rijckaert is zelf maker – hij zet wekelijks zijn Koterij-filmpjes online op zijn Youtube-kanaal, waarin hij allerlei dingen maakt.

De Maker Faire is nu op zoek naar makers, builders en volunteers. Als maker kom je jouw project showcases, een workshop of wedstrijd organiseren, een keynote speech geven … Als builder bouw je samen met Henk het festival eigenhandig op. En als volunteer kom je een handje toesteken op het festival zelf.

Wil jij iets komen showcasen, een workshop geven of heb je iets volledig anders in petto? Heb jij de skills om samen met Henk Rijckaert het festival op te bouwen? Of wil je tijdens de Faire zelf een handje helpen?

Schrijf je dan voor 6 maart in als maker, builder of volunteer via onderstaande link:
www.makerfairegent.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...