nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jamie-nominaties voor o.a. Henk Rijckaert

De nominaties voor de Jamies, de Vlaamse online video awards, zijn bekend gemaakt. Dit zijn prijzen voor Vlaamse online videomakers, die sinds vorig jaar op het Filmfestival in Oostende worden toegekend in verschillende categorieën.

In de categorie Beste explainer zijn er nominaties voor Henk Rijckaert en de Instagram story ‘Lam Gods Gezocht’ met Lander Severins. Bij Beste Online Fictie werd de reeks Panna genomineerd, waarvan het scenario werd geschreven door Soe Nsuki, Matthias Goovaerts en Raf Njotea.

Je kan stemmen voor de Jamies via onderstaande link:
www.dejamies.be

In maart volgt de uitreiking tijdens een liveshow op het awardweekend van Filmfestival Oostende.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...