nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Kasper van Kooten, Katinka Polderman, Willem Vermandere, Begijn Le Bleu

Kasper van Kooten is te zien in de dagelijkse soapserie ‘Morgen Voor Jou’, die exclusief op TikTok wordt uitgezonden. De eerste drie afleveringen staan ondertussen online.

Wil je de originele stukken die Katinka Polderman en Sophie Reinders gebruikten voor hun doeboek ‘Zwerfgoed’ zien? Dan zijn deze te zien in Museum Het Valkhof, waar Radboud Erfgoed er een mini-tentoonstelling over ingericht heeft.
www.facebook.com/Erfgoedfestival

Radio 1 (BE) staat vanaf maandag in het teken van Belpop, Belgische popmuziek. Dit wordt gevierd met enkele speciale radioprogramma’s, waaronder ‘Belpop Helden’. Hierin brengen Belgische artiesten dan een eerbetoon aan hun Belgisch idool. Morgen brengt Het Zesde Metaal met Wannes Cappelle in ‘Belpop Helden’ een eerbetoon aan Belpop-held Willem Vermandere. Het programma wordt uitgezonden van 13.00 tot 16.00 uur op Radio 1 (BE).

Het derde nummer van het vogeltijdschrift, Fwiet, van Begijn Le Bleu en journalist/bio-ingenieur Jeroen Denaeghel, verschijnt binnenkort. Je kan nu al een exemplaar reserveren via:
www.fwiet.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...