nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Maz Jobrani naar Nederland en België

De Amerikaanse comedian met Iraanse roots Maz Jobrani keert terug naar Nederland en België met zijn Things Are Looking Bright Tour. Op 11 september staat hij in de La Madeleine in Brussel en op 15 september in de Meervaart in Amsterdam.

Je kunt Jobrani kennen van zijn deelname aan de ‘Axis of Evil’ tour, waarbij vier van oorsprong Arabische comedians korte metten maakten met de vooroordelen. Het boek ‘I’m not a terrorist, but I’ve played one on TV’ was al eerder een bestseller in Amerika. Met zijn internationale comedy tour hoopt Jobrani het Midden-Oosten en het Westen een stuk dichter bij elkaar te brengen. Vooroordelen en misverstanden over het Midden-Oosten, religie en stereotypen die ons denken dagelijks beïnvloeden staan centraal in zijn shows.

De kaartverkoop start op 4 februari.
Kaartverkoop Nederland
Kaartverkoop België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...