nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival 2022

Na een online editie vanwege corona gaat het Utrecht International Comedy Festival (UICF) weer live voor de negende editie in 2022. De kaartverkoop is in volle gang!
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Meer dan 50 artiesten verspreid over elf dagen, met onderdelen als o.a. de Oudegrachts conference 2022 (23 februari), de finale van de Comedy Talent Award (24 februari), de UICF Talentenshow (1 maart), Lach en Lachgas waarbij 3 comedians eerst nuchter en dan onder de invloed van drank en drugs spelen, alles uiteraard onder zorgvuldige begeleiding van professionals (3 maart) en als afsluiter de tweedaagse Big Binge of Comedy in TivoliVredenburg op 4 en 5 maart.

Hieronder de line-up van de Big Binge of Comedy:

Line-up dag 1: Tom Crosbie (UK), Billy Kirkwood (UK), Sezgin Güleç, Liz Miele (US), Nathan Caton (UK), Amelie Albrecht, Patrick Meijer, Kim Schuddeboom, Matt Castellvi (US), Mirakelse TvTunes Coverband, Roel C. Verburg en Tim Hill (UK).

Line-up dag 2: Tom Crosbie (UK), Billy Kirkwood (UK), Fiona Ridgewell (UK), Sezgin Güleç, Bas Birker, Patrick Meijer, Kim Schuddeboom, Matt Castellvi (US), Mirakelse TvTunes Coverband, Roel C. Verburg en Tim Hill (UK).

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...