nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

AKF Lab: Overvloed Patrick Nederkoorn & Sjoerd Groeskamp

Van 29 maart t.e.m. 2 april kan je in Theater Bellevue in Amsterdam gaan kijken naar de voorstelling Overvloed van Patrick Nederkoorn en Sjoerd Groeskamp. Deze voorstelling is onderdeel van AKF Lab. Het Amsterdams Kleinkunst Festival geeft jaarlijks twee makers de ruimte om een week lang in Klein Bellevue nieuwe programma’s te ontwikkelen en te presenteren. Daarbij staan unieke samenwerkingen en actuele thema’s centraal.

“Welkom in het jaar 2100. Zet je radio aan en hoor hoe het de wereld is vergaan. Staat Nederland op palen? Ziet de Amazone zwart? En is die laatste ijsbeer al verdronken? Of wordt er bij het Greta Thunberg-monument gevierd dat we klimaatverandering hebben gestopt?

In de theatervoorstelling Overvloed komen verschillende toekomstscenario’s aan bod in een mix van cabaret en wetenschap. Fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn bundelen hun krachten en nemen het publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering.”

Na elke voorstelling wordt er een podcast opgenomen waarin Nederkoorn en Groeskamp in gesprek gaan met een prominente gast over de vraag: hoe ziet de wereld er in 2100 uit?

Meer info en tickets:
www.theaterbellevue.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon