nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Robert Long staat centraal tijdens kleinkunstfestival Mallejan

Na twee geannuleerde edities omwille van corona vindt het Mallejan festival dit jaar opnieuw plaats: op 18 april, Tweede Paasdag, is er in Amersfoort de vierde editie. Dit festival wil een etalage zijn van de Nederlandse Kleinkunst met niet alleen optredens van bekende Nederlandse artiesten maar ook van jonge, veelbelovende kunstenaars. Dit jaar staat Robert Long centraal.

Op zeven locaties in de binnenstad zijn er om 13.00, 14.15 en 15.30 uur voorstellingen. Op elk van deze podia staat één artiest of groep: kleinkunstzangers, zangers van het Nederlandse theaterlied, cabaretiers of standup comedians. De bezoekers kunnen één van de drie routes door de stad wandelen, die hen langs de diverse podia leidt.

Route A: Hommage Robert Long met Elke Vierveijzer, Mattijs Verhallen, Abke Bruins en leerlingen van Theaterschool De Springplank (Theater De Lieve Vrouw), Nina de la Parra (De Observant) en Filip Jordens (Lutherse Kerk).

Route B: Lenny Kuhr (St. Aegtenkapel), Farida Laan (De Observant) en Roel C. Verburg (KAdECafé).

Route C: Hommage Robert Long met Elke Vierveijzer, Mattijs Verhallen, Abke Bruins en leerlingen van Theaterschool De Springplank (Theater De Lieve Vrouw), Lisa Ostermann (Livemuziekcafé Miles) en Wim Daniëls (Mannenzaal).

Als slot komen alle artiesten langs in de grote finale om 17.15 uur in het Flint theater, waar gastheer Frank van Pamelen alle festivalartiesten ontvangt. Deze finale duurt anderhalf uur.

Meer info en tickets:
www.mallejanfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...